Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?

Anasayfa/ Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?
29.08.2015
Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?

Evde su kaçağı olup olmadığını anlamak için ; dairede su kullanımı yapmayın ve su saatinin değerlerini kontrol edin. Kullanım olmadığı taktirde saat oynama yapıyorsa evinizde gizli bir su kaçağı söz konusudur. Kombinizi kontrol edin su azalması oluyor mu ? Kombi su eksiltmesi bir tesisat kaçak problemidir ancak peteklerin vanalarından ve kombinin her hangi bir yerinden su kaçmadığına emin olunuz. Bunun basit bir kontrol yöntemi vardır kağıt mendili vanalar etrafında dolaştırın eğer bir ıslaklık var ise vanalardan dolayı su kaybı yaşamaktasınız eğer kuru ise tesisatta gizli bir su sızıntısı var demektedir. Bunun en önemli belirtisi ise yer yer koridorda bir metreyi aşmayan kabarmalar ve parkelerin şişmesi gibi fiziksel olarak görülebilen tahribatlardır.

Evde su kaçağı nasıl anlaşılır konusu için bir kaç bireysel ip ucu verdik ancak firmamız profesyonel olarak Şenol Sıhhi Tesisat İzmir Su Kaçağı Bulma hizmetleri vermektedir. Bir alt komşuya su damlıyorsa veya kendi dairenizde küflenme ve kabarmalar var ise siz bu arızanın noktasını bulmak istiyorsanız bizimle irtibata geçiniz. Geniş servis ağı ve kalifiye ekipmanlarımız ile su kaçaklarının noktasını tespit etmekteyiz.

Avrupa teknolojisi ile tesisat borularının geçiş güzergahları belirleniyor, gider boruları kamera sistemleri ile kontrol ediliyor ve arızalı bölüm kısa bir tespit aşamasından sonra bulunuyor. Üstelik yapılan tespit ve onarımlar firma tarafından bir yıl boyunca garantilidir. Her hangi bir sorun durumunda ücretsiz servis vermekteyiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız su kaçağı bulma denince akla ilk gelen tesisat servisi olmayı başarmıştır.

Ev, iş yeri ve dış alan kaçaklarını profesyonel bir şekilde yer tespiti yapmaktayız. Bizi arayarak su tesisatı hakkında geniş bilgiye sahip olabilir aynı zamanda randevu talep edebilirsiniz.

Tümü